Mi-am luat visurile în spinare şi am zburat

noiembrie 6, 2019

În timp ce unii oameni sunt în căutare de aur, alţii de pietre preţioase sau ultimele apariţii tehnologice, eu sunt în căutarea permanentă a dopaminei. Şi, din fericire, soţul meu caută acelaşi lucru. În fiecare vacanţă făcută în ţară sau străinătate ne-am interesat de toate activităţile care puteau elibera adrenalina – o rudă apropiată a dopaminei. Dar nu ne-a fost deloc uşor să organizăm un sejur cu activităţile mult râvnite. Nu era suficient să avem cazarea şi o masă asigurată în preţul călătoriei, deoarece acestea, în viziunea noastră, reprezentau doar accesoriul călătoriei. Dacă am fi avut un portal care să ne teleporteze la locul scufundărilor sau în maşina ce oferă emoţii în timpul experienţei pe un traseu off road, noi am fi fost cei mai fericiţi.

Am trăit vieți sedentare, lucrând ore întregi la birouri în loc să ne bucurăm de tot ce are natura să ne ofere. Am fost acaparaţi de slujbele pe care le avem și sănătatea noastră a avut de suferit din această cauză. Iar prin călătorii, ne-am dat seama că aventura poate fi nu numai captivantă, ci și o modalitate distractivă de a ne menține în formă atât fizic cât şi psihic.


Adrenalina este minunată. Acoperă durerea; acoperă demenţa; acoperă totul.

– Jerry Lewis

Până să aflăm de existența ofertelor personalizate de pe experimenteaza.ro, nu am crezut că putem găsi într-un singur loc o gamă atât de diversificată de experiente cu adrenalina. Pentru noi, această descoperire este precum un cufăr plin de surprize. Iar de această dată am ales eu unde şi cum ne vom petrece următoarea vacanţă. Şi pentru că am discutat de multe ori despre aceasta, am ales un zbor cu balonul cu aer cald şi escape room în Bucureşti pentru două persoane. Zborul va avea loc la numai 20 de kilometri de Bucureşti, aşa că nu este nevoie să folosim zilele de concediu pentru această experienţă, un weekend fiind suficient pentru a ne încărca cu fericire.

De la priveliștile frumoase până la nerăbdarea de a vedea lumea de sus, de la bucuria de a vedea balonul desprinzându-se de pământ până la experiența unică de a simţi adrenalina în timp ce te înalţi spre cer, este greu să rezişti chemării în lumea remarcabilă a plimbărilor cu baloanele cu aer cald. Cu toate acestea, pentru cineva care nu a fost niciodată, ideea de a fi într-un coș micuț pe cer poate părea cam descurajantă. Dar ce poate fi mai de ajutor în controlarea fricii decât înfruntarea ei? Mai mult de atât, dacă în vacanţă sunteţi însoţiţi de copii, plimbările cu balonul cu aer cald sunt de fapt o opțiune excelentă pentru a petrece timpul în familie, întrucât este o experiență calmă, spre deosebire de o plimbare cu elicopterul sau de o activitate de scufundări. Întreaga aventură va fi un succes, mai ales dacă adăugăm şi entuziasmul celor mici, când se vor vedea stăpâni peste zare.

Nu contează unde te afli numai să trăieşti, să trăieşti, să trăieşti! Oricum ar fi viaţa – dar să trăieşti!

Dostoievski

Nu este uşor să ieşim din zona noastră de confort pentru a îmbrăţişa aventura. Stă în natura umană să simțim teama de necunoscut sau să resimțim lipsa voinţei de a lupta pentru visurile noastre. Mai ţineţi minte când visaţi să experimentaţi explozia adrenalinei în timpul unui salt cu paraşuta? Sau poate vă doreaţi experienţe cu romantism şi aveaţi nevoie să adresaţi o cerere în căsătorie într-un cadru special. Indiferent cât de mică sau mare este lista de dorinţe, cu experimentează.ro sunteţi atât de aproape de îndeplinirea lor.

Nu te mulţumi doar să exişti! Trăiește! Experimentează viaţa!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog2019.

2 Comments

  • Ungureanu Costina-Mihaela noiembrie 26, 2019 at 5:44 pm

    Nu contează cine ești sau unde te afli atâta timp cât încă poți visa ești liber să călătorești oriunde în lume, dacă nu poți fizic măcar prin puterea care ți-o conferă visul!

  • Rucsandra Black noiembrie 26, 2019 at 7:15 pm

    Nu exista nimic mai implinitor decat sentimentul cand te ridici de pe scaunul biroului si te asezi pe locul de la volan. Sau, in acest caz, intr-un balon cu aer cald 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *