Tehnologia – un moft sau o necesitate?

octombrie 16, 2019

Orice tehnologie destul de avansată nu se deosebește de magie. (Arthur C. Clarke)

Suntem dependenți de tehnologie. Nu mai există niciun dubiu asupra acestui fapt. Fie că vorbim despre educație, știință sau divertisment, tehnologia este necesară pentru evoluție. Dar cât de mult înseamnă prea mult? Pentru a răspunde la întrebare, haideți să ne întoarcem în timp, în zilele în care oamenii trebuiau să se descurce fără nicio tehnologie. Dacă vom călători aproape de zilele noastre, vom deveni nostalgici și vom suspina după frumusețea trimiterii și primirii de scrisori, după acele momente când așteptam cu nerăbdare poștașul pentru a descoperi ce ilustrată sau ce vești vom primi de la cei dragi. Dacă ne îndepărtăm și mai mult de prezent, atunci vom întâmpina dificultăți în a călători dintr-o țară în alta. Din cauza lipsei mijloacelor de transport, ar putea dura luni doar pentru a ajunge la o destinație. Pe lângă toate acestea, bolile ar fi mai greu de diagnosticat și de tratat. În schimb, poate fi cea mai interesantă aventură din viața ta! Vei respira un aer mai curat, copilăria va reveni la frumoasele jocuri în aer liber, și cu siguranță vei mânca mai sănătos.

Trăim în secolul vitezei și suntem obligați să ținem pasul cu tehnologia. Ușurința de a găsi informațiile, precum și utilizarea dispozitivele electronice ne permit să lucrăm mai eficient. Datorită tehnologiilor reușim să parcurgem distanțe dintre continente prin aer, lucru ce părea să fie imposibil înainte.

Va mai amintiți de începutul internetului în România, când mergeam la sălile de internet unde plăteam o sumă de bani pentru o ora de navigare online?Acum poți aduce tehnologia la tine acasă și astfel, activitățile de zi cu zi devin mai ușoare.

Spacer.ro este pentru tehnologie ceea ce pentru noi casa înseamnă acasă. Fie că vorbim despre un calculator performant sau de un laptop, spacer.ro ne facilitează utilizarea lor prin posibilitatea de a alege dintr-o gamă diversificată de periferice PC, precum tastatura, mouse, mousepad, cooling pad în diverse forme și culori, calculatorul poate fi echipat pe gustul fiecăruia.

Până și siguranța este garantată prin diverse accesorii laptop, mai ales când avem nevoie să ne deplasăm de la o destinație la alta. Cu GEANTA RUCSAC SPACER notebook 15″ – SPB-EVOLVE-BLACK, laptopul sau componentele auxiliare nu sunt supuse riscului de a suferi vreun accident nedorit.

În ceea ce privește partea de gaming, confortul reprezintă unul dintre cele mai importante elemente pentru ca bucuria jocului să fie deplină. Iar acesta ne este asigurat de scaunele GAMING SPACER din imitație piele, gata oricând pentru a începe aventura și de a cuceri trofeul online.

Problema intens dezbătută privind perioadă excesivă de timp dedicat tehnologiei, în contradicție cu timpul oferit oamenilor și nevoilor lor, consider că se poate rezolva prin echilibru. Și pentru că oamenii au inventat tehnologia și nu invers, dacă vom acorda atenție nevoilor umane atunci și inovația va urma imediat.

Acest articol a fost scris pentru SUPERBLOG 2019 – Proba 6. “Să trăiesc fără tehnologie? Niciodată!”

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *