Zborurile low-cost: Like or Hate?

octombrie 10, 2019

Oriunde te duci, du-te cu toată inima.

— Confucius

Acest articol este pentru tine. Da, TU! Tu, care stai acum în fața ecranului, contemplând pozele prietenilor din diverse locuri exotice și oftând, crezi că tu n-ai nicio șansă să ajungi ȘI TU acolo. Tu, care crezi că aripile tale sunt prea mici pentru a cuprinde întreaga lume. Ce a fost cândva de neatins, acum a devenit accesibil prin zborurile low-cost.

Alegând acest serviciu te poți bucura de zboruri spre cele mai populare destinații la prețuri mici. În general, zborurile rezervate cu ceva timp înainte îți oferă posibilitatea de a prinde cea mai ieftină ofertă, dar nu este o regulă. Uneori companiile aeriene oferă prețuri mici pentru zboruri last-minute, iar călătorul se bucura, astfel, de mult mai multă flexibilitate.

Dacă ai auzit zvonuri conform cărora pentru zborurile low cost sunt folosite aeronave neconforme din punct de vedere al siguranței, să știi că este doar un mit. Avioanele sunt verificate temeinic, conform standardelor și legilor în vigoare indiferent dacă urmează să preia o cursa de linie sau low cost.

Trebuie însă să ai în vedere că acest serviciu îți oferă doar zborul și, uneori, un bagaj de mână. Pentru servicii suplimentare precum: scaune preferențiale sau mâncare, trebuie să plătești, iar dacă adaugi fiecare opțiune suplimentară, ai să observi că prețul biletului a devenit mai scump decât un zbor de linie. Dar dacă toate acestea nu contează, atunci te invit să te bucuri de sentimentul minunat resimțit atunci când pășești pe tărâmul la care ai visat. Iar dacă deja te-ai hotărât la o destinație ți-ai achiziționat biletul, atunci hai sa mergem!

Poți începe să îți strângi lucrurile pe care le consideri necesare pentru această vacanță, numai să ai grijă să încapă într-un bagaj care să se încadreze între limitele 55x40x20. Sa nu crezi că, din cauza dimensiunilor reduse, poți lua doar un rucsac cu tine. Din fericire avem Travelkit.ro unde vei găsi tot ce ai nevoie pentru o călătorie liniștită. Eu prefer un Troler Pliabil Flat, ușor de transportat, care datorită aspectului și dimensiunilor poate fi folosit ca bagaj de mână pentru multe linii aeriene precum: Air Europa, Air France, Blue Air , British Airway, FlyDubai, Ryanair (Priority), Wizz Air (priority).

Dar dacă tu îți dorești o geantă voiaj prevăzută cu un compartiment principal și două buzunare laterale, toate prevăzute cu fermoar, două mânere rezistente și o curea pentru umăr ajustabilă sau un rucsac
foarte ușor (de numai 900g) dar în același timp foarte spațios (Volum: 44L), atunci nu trebuie să cauți în altă parte. Tot aici găsești multe modele confortabile și frumoase de bagaje de mana Ryanair, pentru toate gusturile.

Ce spui? Ai ales compania Wizz pentru zbor? Nu te îngrijora, TRAVELKIT nu lasă acest mic detaliu să îți strice planurile. Oprește-te o secundă și alege ce ți se potrivește din oferta diversificată TRAVELKIT de
bagaje de mana Wizz Air. De aici îți recomand geanta de cabină atașabilă de troler fabricată din polyester ultra rezistent. Dar, desigur, poți alege alt produs care te încântă.

Acum ești gata. Este momentul să chemi taxiul și să mergi la aeroport. Atenție, că s-ar putea să plătești mai mult pe taxi decât ai dat pe biletul de avion low-cost. Veste bună, nu-i așa? Acum lumea este la picioarele tale și abia așteaptă să îi vezi magia, să îi explorezi ținuturile, să îi cunoști oamenii și tradițiile. În fiecare loc nou în care vei merge, te vei simți întotdeauna tânăr, întotdeauna pregătit pentru noi începuturi. Călătorind vei fi mai bogat și vei îndrăzni mai mult!

Drum bun!

Acest articol a fost scris pentru Superblog – proba 3.

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *