Dileme fashion? ANSWEAR!

octombrie 7, 2019
  1. A fi sau a nu fi….la modă?

Moda înseamnă mai mult decât o combinație de două piese vestimentare. Moda înseamnă istorie. Cu siguranță ați admirat, fie în cărți, fie într-un film, acele rochii lungi din epoca victoriană, purtate de doamnele care îndurau chinuri groaznice doar pentru a încăpea în corset, accesorizate cu umbreluțe din dantelă. Este suficient să vedem una dintre acele rochii și ne amintim de călătoriile în trăsura, petrecerile cu ceai și balurile pline de eleganță.

Istoria ne-a arătat că nici oamenii și nici timpul nu pot rezista schimbării tendințelor. Indiferent dacă suntem pasionați sau nu de acest domeniu, tendințele modei se observă peste tot: pe stradă, la birou, în licee, în media etc. Suntem o societate de consum, iar a fi la modă este una dintre principalele preocupări.

2. Pijamaua, unde este pijamaua?

Eram într-o zi în parc pe o bancă, așteptând să treacă (de 2 ore) acel răgaz de 3 minute oferit în plus copilului pentru joacă și care, bineînțeles, se perpetua la nesfârșit. Două doamne mai în vârstă se relaxau pe o bancă alăturată, discutând cu pasiune despre vreme. Pe alee a trecut o domnișoară îmbrăcată în pantaloni colorați, largi, de vară. S-a făcut liniște pe banca alăturată pentru câteva momente, apoi o voce mirată a exclamat: „Ptuiii, să vezi și să nu crezi! Leano` ai văzut că domnișoara aceea a ieșit în pijamale pe stradă?”

Deși a fost un moment amuzant, nu le-aș fi putut contrazice pentru că într-adevăr acel tip de pantaloni seamănă foarte mult cu pijamalele pe care le purtăm prin casă. Pijamaua a coborât din pat, pe stradă. Sper doar să nu ajungă și la birou, unde să avem onoarea să asistăm la muștruluiala șefului, în timp ce acesta este îmbrăcat în costum vesel, colorat, cu ursuleți panda zâmbitori. În acest caz, prefer rochiile victoriene în locul pijamalei de zi.

3. Câte lucruri încap în geanta unei femei?

Răspunsul depinde de persoana pe care o întrebați. Un bărbat v-ar spune că geanta unei femei este precum universul: infinită, deoarece el nu își poate explica defel cum de rămâne tot plină, după ce femeia scoate trei seturi de machiaj, patru eșarfe, zece seturi de chei, două agende, micul dejun, o sticlă cu apa, două cărți și o revistă doar dintr-un singur buzunar.

Numai că ei nu știu că secretul femeii este dat de geanta shopper XXL, cea mai nouă tendință în fashion. Iar Answear.ro ne oferă și alternative pentru confort, invitându-ne să ne alegem geanta de damă favorită dintr-o colecție impresionantă, pentru a mulțumi fiecare gust.

4. Cum își menține o femeie echilibrul?

Fie că alege stilul sport sau stilul romantic, femeia calcă lumea în picioare – pe cea a bărbaților sau pe cea a altor femei, deopotrivă. Acesta este un adevăr unanim acceptat și recunoscut, așa că singura întrebare care se pune este cum reușește să facă asta într-un mod elegant și fără să își piardă echilibrul.

Botinele de dama de la answear.ro încearcă să răspundă la prima parte a întrebării și ne oferă cele mai frumoase modele în funcție de materialul din care sunt realizate, în funcție de mărime, în funcție de brand, de culoare sau chiar de preț. Aici este atât de ușor de găsit încălțămintea potrivită, încât femeii nu îi mai rămâne decât să asculte sfatul lui Marilyn Monroe și să plece să cucerească lumea.

5. Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte…în lumea modei.

Stilul clasic este nemuritor în toate domeniile, iar în privința tendințelor în modă sunt bucuroasă să observ că din ce în ce mai multi magicieni ai modei precum Calvin Klein, Pierre Cardin și alții, promovează în fiecare sezon acest stil de care eu sunt îndrăgostită. De la jachete, cardigane, pantalonii clasici și fustele-pantalon accesorizate cu eșarfe până la costume sau paltoane de bărbați care oferă strălucirea eleganței, toate acestea simbolizează, din punctul meu de vedere, rafinamentul și bunul gust.

Să fim la curent și să purtăm cele mai noi tendințe fashion este un lucru pozitiv, care poate oferi un plus de încredere în sine, atât timp cât noi suntem cei care profităm de modă și nu lăsăm moda să profite de noi.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog – Proba 1.

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *