TOP 5 cărți ce vor fi lansate în luna iulie 2019

mai 25, 2019

Luna iulie 2019 este bogata – plină de noi apariții literare. O parte dintre acestea sunt:O poveste desfășurată de-a lungul mai multor generații despre două adolescente: Victoria, care se alătură circului în 1965, și nepoata ei, Callie, care părăsește circul cincizeci de ani mai târziu.

În 1965, Victoria, în vârstă de șaptesprezece ani, care tocmai a scăpat de o locuință improprie, își aliniază visele acolo unde totul pare posibil – la circ. Mai exact, Circul familiei VanDrexel, unde Victoria speră să înceapă o viață mai bună.

Cincizeci de ani mai târziu, nepoata ei de 16 ani, visează sa devină o legendă la circul VanDrexel, la fel ca și bunica ei. Dar cand mama lui Callie accepta o altă meserie departe de viata circului, la doar cateva luni dupa moartea lui Victoria, Callie este obligata sa-si lase acasa toate visurile.


De-a lungul generațiilor, Victoria și Callie îmbrățișează provocările de a începe, de a pleca și de a găsi noi prieteni în locuri neașteptate.


Au trecut 18 luni de când școala Raxter pentru fete a fost pusă sub carantină.

A început încet. Prima dată, profesorii au murit unul câte unul. Apoi a început să infecteze studenții. Acum, izolate de restul lumii și lăsate să se descurce singure pe insula lor, fetele nu îndrăznesc să se rătăcească în afara gardului școlii, unde boala Tox a făcut pădurea sălbatică și periculoasă. Ele așteaptă leacul care li s-a promis, înainte ca totul să se sfârșească.

Dar când Byatt dispare, Hetty va face orice să o găsească, chiar dacă înseamnă ruperea carantinei și înfruntarea ororilor care se află dincolo de gard. .


Coasta de Azur – iarna 1992
Într-o noapte înghețată, campusul fiind paralizat de o furtună de zăpadă, Vinca Rockwell, cea mai frumoasă fată din școala ei, fuge împreună cu profesorul ei de filozofie, cu care are o aventură secretă. Pentru Vinca, „dragostea este totul sau nimic”.

Nu va mai fi văzută niciodată.

Coasta de Azur- primăvara anului 2017
Odată inseparabili, Manon, Thomas și Maxime – cei mai buni prieteni ai lui Vinca – nu au mai vorbit de la absolvire. Se întâlnesc din nou la reuniune. Cu douăzeci și cinci de ani în urmă, în împrejurări teribile, cei trei au comis o crimă și au ascuns cadavrul în peretele școlii de gimnaziu, același zid care urmează să fie demolat pentru a face loc unei noi clădiri ultramoderne.

Ce s-a întâmplat cu adevărat în acea noapte de iarnă? Acum adevărul nu mai poate fi împiedicat.În mijlocul celui de-al doilea război mondial, cinci americani tineri – idealiști primesc o scrisoare misterioasă din partea OSS, întrebându-i dacă sunt dispuși să lupte pentru țara lor. Ei provin din medii foarte diferite – un atlet texan cu rădăcini germane, un om de afaceri bogat, un pescar din Midwestern, un designer de moda orfan și un francez de la Princeton – toți răspund la chemarea la datorie, dar fiecare pentru un motiv secret propriu. Ei sunt uniți imediat, într-un grup numit DRAGONFLY.
Imediat după antrenament, ei sunt lăsați în spatele liniilor inamice și își procură o identitate falsă, fiind apoi izolați unul față de celălalt. Totul pare previzibil, cu excepția momentului în care este descoperită o cutie secreta, ascunsă fiind în strânsă legătură cu puterea nazistă care are Parisul sub asediu.
Astfel începe un joc dramatic de-a șoarecele și pisica, în timp ce tinerii americani încearcă să rămână sub radar. Asta până când o greșeală fatală duce la capturarea și executarea unei persoane din echipa lor. Dar … este totul cum pare, sau este acesta un act mai elaborat decât un simplu ordin de spionaj?Timp de un deceniu, Darrow a condus o revoluție împotriva societății corupte. Acum, aflat în afara legii el provoacă un nou război în speranța că încă mai poate salva visul lui Eo. Dar, pe măsură ce lasă în urmă moarte după moarte și distrugere, toți se vor întreba dacă oare mai este el eroul care a rupt lanțurile? Sau o altă legendă se va ridica să-și revendice locul?

3 Comments

  • anasylvi mai 25, 2019 at 9:52 am

    Pierce Brown! <3

  • Craiasu Bianca iunie 3, 2019 at 5:32 am

    Numai apariții interesante. Mulțumesc!

  • Ina iunie 17, 2019 at 4:51 pm

    Abia aștept sa le citesc. Mulțumesc pentru articol❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *